• Hier werken experts voor jou
  • Beste prijs garantie
  • Snellere levering
  • Groots assortiment
Alle
Zomer en strand gerelateerde artikelen
Zomer en strand gerelateerde artikelen

Zomer en strand gerelateerde artikelen bedrukken met uw logo?

Op deze pagina vindt u een groot aanbod aan verschillende zomer en strandartikelen. Deze promotieartikelen zijn de beste geschenken die hier speciaal voor u zin geselecteerd. U vindt hier leuke artikelen als waaiers, strandhandoeken en tassen. Al deze artikelen kunt u volledig laten bedrukken aan de hand van uw wensen.  Wilt u van te voren zien hoe het wordt, dat kan. Wij maken gratis een digitaal voorbeeld ter goedkeuring.

Producten

Zomer gerelateerde artikelen bedrukken

In de zomer zijn er altijd vele activiteiten te organiseren. Of deze activiteiten nu op het strand of buiten het strand worden georganiseerd maakt weinig uit. Elke activiteit vraagt om een andere promotie.

Strandman

denkt met u mee en heeft hiervoor een mooi overzicht gemaakt van relatiegeschenken die aan de zomer zijn gerelateerd. Een gemiddelde Nederlander gaat ongeveer 10 keer naar het strand toe in de zomer. Puur voor de ontspanning en om te kunnen genieten. Er is, in de zomer, dus geen fijnere plek voor uw promotie dan op het strand. Maar wat is er nu handig om te laten bedrukken?

Waaiers bedrukken

De waaier is al bijna niet meer weg te denken in de zomer. De waaier is helemaal terug in Nederland en voor uw promotie is de waaier ideaal. U kunt namelijk kiezen voor een opdruk op de houder of voor een opdruk op het doek. Ideaal relatiegeschenk voor uw promotie in de zomer of op het strand dus.

Strandhanddoeken bedrukken

De strandhanddoeken worden altijd gebruikt. Als u deze met een leuke, grappige of inspirerende tekst of afbeelding laat bedrukken zal de klant snel kiezen voor uw bedrukte strandhanddoek. Hierdoor komen vele mensen in aanraking met uw handdoek.

Strandtassen bedrukken

Of het nu een bedrukte koeltas is of een bedrukte strandtas, beide worden meegenomen naar het strand. Het bedrukken van een strandtas biedt hierdoor vele mogelijkheden. Een koeltas of strandtas is tevens op verschillende manieren te bedrukken. U kunt hierbij kiezen voor een subtiele bedrukking of een duidelijke bedrukking die goed zichtbaar is, net wat u wilt.

Zonnebrillen bedrukken

Niemand gaat zonder zonnebril naar het strand. Wanneer men de zonnebril is vergeten hebben ze daar vaak heel veel spijt van. Dan staat uw bedrijf klaar met de juiste bedrukte zonnebril voor haar. Tevens kunt u ook zonnebrillen bedrukken voor promotie buiten het strand wat natuurlijk ideaal is.