• Hier werken experts voor jou
  • Beste prijs garantie
  • Snellere levering
  • Groots assortiment
Alle
Zomer en strand gerelateerde artikelen
Zomer en strand gerelateerde artikelen

Zomer- en strandgerelateerde artikelen bedrukken met je logo?

Op deze pagina vind je een groot aanbod van verschillende zomer- en strandartikelen. Deze promotieartikelen zijn zorgvuldig voor je geselecteerd en vormen de perfecte geschenken voor relaties. Hier vind je leuke artikelen zoals waaiers, strandhanddoeken en tassen. Al deze artikelen kun je volledig laten bedrukken met jouw logo of tekst, geheel volgens je wensen. Wil je van tevoren zien hoe het eruit komt te zien? Wij maken graag een gratis digitaal voorbeeld voor je ter goedkeuring.


Producten

Nieuws & Tips

Meer nieuws & tips

Zomergerelateerde artikelen bedrukken

In de zomer zijn er altijd veel activiteiten te organiseren. Of het nu op het strand is of buiten het strand, elke activiteit vraagt om passende promotie. Strandman denkt met je mee en heeft een mooi overzicht gemaakt van relatiegeschenken die aan de zomer zijn gerelateerd. Een gemiddelde Nederlander gaat in de zomer ongeveer 10 keer naar het strand, puur voor ontspanning en om te kunnen genieten. Er is in de zomer dus geen betere plek voor je promotie dan op het strand. Maar wat is handig om te laten bedrukken?

Waaiers bedrukken

De waaier is al bijna niet meer weg te denken in de zomer. De waaier is helemaal terug in Nederland en is een ideaal promotieartikel voor de zomer. Je kunt kiezen voor een opdruk op de houder of een opdruk op het doek. Een ideaal relatiegeschenk voor promotie in de zomer of op het strand!

Strandhanddoeken bedrukken

Strandhanddoeken worden altijd gebruikt. Als je deze laat bedrukken met een leuke, grappige of inspirerende tekst of afbeelding, zal de klant snel kiezen voor jouw bedrukte strandhanddoek. Hierdoor komen veel mensen in aanraking met jouw handdoek.

Strandtassen bedrukken

Of het nu een bedrukte koeltas is of een bedrukte strandtas, beide worden meegenomen naar het strand. Het bedrukken van een strandtas biedt hierdoor veel mogelijkheden. Een koeltas of strandtas kan op verschillende manieren bedrukt worden. Je kunt kiezen voor een subtiele bedrukking of een duidelijke bedrukking die goed zichtbaar is, net wat je wilt.

Zonnebrillen bedrukken

Niemand gaat zonder zonnebril naar het strand. Als iemand de zonnebril is vergeten, heeft die persoon daar vaak spijt van. Dan staat jouw bedrijf klaar met de juiste bedrukte zonnebril. Bovendien kun je zonnebrillen ook buiten het strand promoten, wat natuurlijk ideaal is.

Gratis digitaal voorbeeld

Wil je van tevoren zien hoe het wordt? Stuur je logo en wij maken gratis een digitaal voorbeeld ter goedkeuring!