SNEL EEN ANTWOORD? CHAT , BEL 035-6956000 MAIL sales@zintuig.nl Er is een storing, hierdoor lijkt uw winkelmandje te blijven hangen, dat is echter niet zo. Wij werken aan een oplossing, excusses voor het ongemak.

Bent u al slippers aan het bedrukken?

De zomerdagen staan voor de deur en dat betekent dat men moet gaan denken over het bedrukken van relatiegeschenken in de zomer. Het is dan altijd de vraag welk relatiegeschenk u moet kiezen uit een legio van relatiegeschenken voor de zomer. Er zijn vele relatiegeschenken die u kunt dragen of meenemen naar het strand maar in de zomer is één relatiegeschenk echt onmisbaar. Het gaat hier natuurlijk om de bedrukte slippers. In de zomer loopt bijna heel Nederland op de flip flops en dit is dan voor u de ideale kans om op in te spelen met uw zomer promotie. Dus waarom bent u nog geen slippers aan het bedrukken?
 

Slippers goedkoop bedrukken

Eén van de redenen voor het niet bedrukken van de slippers kan zijn dat u nog niet weet welke slippers u goedkoop kunt laten bedrukken. Bij Strandman geven wij u niet een gigantisch groot overzicht van slippers waardoor u door de bomen het bos niet meer kunt zien. U kunt bij Strandman maar 1 soort teenslipper bedrukken. Bij deze teenslippers garanderen wij u de beste prijs tegenover de juiste kwaliteit bedrukking. Het gaat hier om het bedrukken van flip flops.

Flip flops bedrukken voor de man

De slippers die u voor de man kunt laten bedrukken zijn teenslippers met een transparant bandje. U kunt deze flip flops bedrukken in de maten 42 t/m 46. Mocht u dus relaties hebben met hele grote voeten dan kunt u nog een grotere maat teenslipper in overleg laten bedrukken. Het gaat bij dit artikel om een one size fits all dus bij elke maat vindt u dezelfde afmetingen.

  • Kleuren artikel: blauw, rood, oranje, groen.

slippers bedrukken

Flip flops bedrukken voor de vrouw

De teenslippers die u voor de vrouw kunt laten bedrukken zijn ook slippers met een transparant bandje. Uw bedrukking komt terecht op het transparante bandje. Hierdoor creëert u een subtiele reclame en is het niet te schreeuwerig. Dit zorgt ervoor dat uw bedrukte teenslippers vaker gedragen zullen worden. U kunt deze slippers bedrukken in de maten 37 t/m 41. Ook deze slippers voor de vrouw zijn one size fits all.

  • Kleuren artikel: blauw, rood, oranje, groen.

Flip flops bedrukken

Slippers volledig full colour bedrukken

Wilt u liever uw slippers voleldig op de zool bedrukken? bekijk dan de mogelijkheden van het volledig full colour bedrukken van de slippers of neem contact op met ons via de volgende kanalen:

  • Chat: Zopimchat op zintuig.nl
  • Mail: sales@zintuig.nl
  • Tel: +31(0)35-6956000
18-04-2016 door