SNEL EEN ANTWOORD? CHAT , BEL 035-6956000 MAIL sales@zintuig.nl Er is een storing, hierdoor lijkt uw winkelmandje te blijven hangen, dat is echter niet zo. Wij werken aan een oplossing, excusses voor het ongemak.

Koeltassen bedrukken bij Strandman.nl

De zomer is in aantocht. Een mooie kans om als bedrijf in de zomerse sferen te gaan promoten. De bedrukte koeltassen kunnen voor uw bedrijf ideaal zijn in de promotie voor de zomer. Het is natuurlijk niet het eerste waar u aan denkt maar dat maakt de koeltas niet minder interessant. Er zijn namelijk vele voordelen aan het bedrukken van een koeltas. Zo heeft een koeltas een groot oppervlak voor bedrukking waardoor uw merk bij de gebruiker bekend zal worden. Ook is een koeltas handig voor de echte strandganger en hij zal ook zeker gebruikt worden. 

 

De koeltassen die u bij Strandman kunt laten bedrukken

Speciaal voor u is er een overzicht gemaakt van de koeltassen die u bij Strandman kunt bedrukken. Elke koeltas heeft een ander formaat. De koeltassen die u bij Strandman kunt laten bedrukken zijn:

Six-pack koeltas bedrukken

Deze koeltas is een klein formaat koeltas. De six-pack koeltas kan ongeveer 6 blikjes drinken herbergen. Dit is een non-woven koeltas en heeft een handige handgreep waardoor u de koeltas overal naartoe mee kunt nemen. De opdrukruimte bij deze koeltas is: 50 X 115 cm.

  • Bedrukkingstechniek: Zeefdruk B

koeltas bedrukkenbedrukte koeltas

Koeltas bedrukken

Deze koeltas is een groter koeltas dan de Six-pack koeltas. Deze koeltas heeft een voorvak en een vakje bovenop. De koeltas is getest op cadmium. Deze koeltas heeft een schouderband waardoor ook deze koeltas handig is om mee te nemen. De opdrukruimte voor deze koeltas is: 90X160 cm.
  • Bedrukkingstechniek: Transferdruk en zeefdruk B

bedrukte koeltassen

Meer koeltassen bedrukken

Bent u op zoek naar andere koeltassen? Dan kunt u bij ons zusterbedrijf tassenman een mooi overzicht vinden van haar koeltassen. Tassenman heeft niet iets meer koeltassen die u kunt laten bedrukken
Voor verdere vragen en/of opmerkingen kunt u ons via de volgende kanalen bereiken: 
  • Mail: sales@zintuig.nl
  • Tel: +31(0)35-6956000
09-03-2016 door