SNEL EEN ANTWOORD? CHAT , BEL 035-6956000 MAIL sales@zintuig.nl Er is een storing, hierdoor lijkt uw winkelmandje te blijven hangen, dat is echter niet zo. Wij werken aan een oplossing, excusses voor het ongemak.

De top drie leukste strandartikelen

Op deze pagina geven we graag de top drie leukste strandartikelen weer. Want naar het strand op een zomerse dag is meer dan alleen zwemkleding en een handdoek. Denk bijvoorbeeld aan zonnebrandcrème, tijdschriften, zonnebril die je in een handige strandtas meeneemt. Maar ook aan de spelletjes die je kunt doen zoals diverse strandspellen. Of juist chillen met opblaasbare figuren om lekker op zee of in het zwembad te dobberen. We hebben het aanbod strandartikelen van Attentie.nl en Giftsdirect bekeken om een top drie te maken. Benieuwd? Lees gauw verder bekijk hieronder onze top drie.

#3 Waterpistool Yumak

Dit is geen waterpistool waarbij je een flesje moet aansluiten en continu moet vullen. Deze kun je onder water houden waarna je klaar bent om water te spuiten. Zeer leuk wanneer je in de zee staat of in het zwembad staat. Eenmaal onderwater houden en je kan een heus waterpistool gevecht houden. Laat de pret maar beginnen!

#2 Vlieger met stiften

Dit is echt een leuk strandartikel voor met name kinderen. Je kunt namelijk je eigen vlieger met vilstiften ontwerpen. Laat dus je kinderen hun eigen vlieger maken om vervolgens de vlieger met trots in de lucht te laten wapperen. Waar kun je dan deze leuke vlieger halen? Bij Giftdirect.nl, een website met veel promotiemateriaal en relatiegeschenken. Tevens kun je bij Giftsdirect.nl goedkope strandartikelen bedrukken naar eigen wens. Genoeg redenen om eens een kijkje te nemen als je op zoek bent naar strandartikelen.

#1 BeachGames spel

De BeachGames spel is wat ons betreft de onbetwiste nummer 1. Met dit enkele product kun je meerdere spellen spelen, hoe cool is dat! Met de houten rackets kun je natuurlijk een balletje overslaan en een potje spelen. Maar door de speelborden die op de houten rackets zijn afgebeeld kun je ook twee extra spellen spelen. Namelijk dammen en mens-erger-je-niet, hoe gaaf is dat! Een leuk strandartikel voor het hele gezin. De bijgeleverde hoes kun je bedrukken met eigen logo of tekst waardoor het een zeer geschikt relatiegeschenk is. Naast dit strandproduct kun je natuurlijk meer strandartikelen bedrukken bij Giftsdirect.nl. Neem dus vooral eens een kijkje op de website en laat je verassen.

03-06-2021