SNEL EEN ANTWOORD? CHAT , BEL 035-6956000 MAIL sales@zintuig.nl Er is een storing, hierdoor lijkt uw winkelmandje te blijven hangen, dat is echter niet zo. Wij werken aan een oplossing, excusses voor het ongemak.

BBQ geschenken bedrukken voor de zomer

De zomer is de tijd van zon, zee, strand en …. Barbecueën natuurlijk! Feit is dat de Nederland heel graag de barbecue aansteekt om weer lekker in de avondzon vlees van de BBQ te eten. Menig Nederlander vindt dit het fijnste wat er is en geniet hier volop van. Vele bedrijven hebben al de kracht ontdekt van het bedrukken van barbecuegeschenken. Zo kunt u bijvoorbeeld een barbecuegeschenk meegeven bij een speciale zomeractie of als extraatje bij de verkoop van een product uit uw assortiment. U kunt bedrukte BBQ geschenken op vele verschillende manieren gebruiken.

 

Barbecue geschenken bedrukken bij Strandman 

In het mooie weer willen toch veel mensen altijd wel genieten van een lekkere hamburger van de BBQ. Barbecueën doen weinig mensen in hun eentje dus met uw bedrukte BBQ geschenk bereikt u ook meerdere potentiële klanten in één keer. Er zijn heel veel barbecue artikelen die u kunt bedrukken en daarom hebben we maar een klein overzicht gemaakt voor u.

BBQ aansteker bedrukken

Deze barbecue aansteker is kinderproef dankzij haar special klik systeem. Dit is een ideale aansteker om uw kooltjes aan te maken omdat deze aansteker een lange hulsel heeft. Hierdoor brandt u nooit meer uw vinger aan de hete kooltjes. U kunt deze BBQ aansteker alleen in het wit bedrukken.
  • Afmetingen artikel: 190 x 40 x 20 mm
BBQ aansteker bedrukken

Barbecue tang bedrukken

Een BBQ tang is altijd fijn om te kunnen gebruiken tijdens de barbecue. Een hamburger kan niet makkelijker omgedraaid worden en daardoor is dit voor u de beste keuze. U kunt deze tang graveren of gewoon kiezen voor de tampondruk als bedrukken. U kunt deze tang in het zwart/zilver bedrukken.
Berbecue tang bedrukken

BBQ set bedrukken

Een BBQ set bedrukken heeft vele voordelen. Bij het bedrukken van een barbecue set kunt u ook meestal kiezen uit vele verschillende barbecue sets. De 5-delige barbecue set is onze bestverkopend barbecue set en daarom tonen wij deze graag. In deze BBQ set vindt u een spatel, vork, kwast, mes en knijper.
Barbecue set bedrukken

BBQ notebook bedrukken

Een handige barbecue die overal mee naartoe kan worden genomen. Klein maar fijn is het motto bij deze barbecue. Dankzij de BBQ Notebook heb je altijd de mogelijkheid een barbecue mee te nemen. Dankzij het ingebouwde grillrek bereid je er eenvoudig verschillende soorten vlees op en hoef je geen gebruik meer te maken van die vervelende wegwerpexemplaren. De bedrukking op de BBQ Notebook zijn geheel afhankelijk van uw wensen. 
BBQ artikelen bedrukkenbarbecuegeschenken bedrukken
 
25-04-2016 door